STEUN VOOR DE HORECA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on linkedin

De horecasector is een van de zwaarst getroffen sectoren door de corona-crisis en structurele steun voor de sector uit Den Haag blijft uit terwijl de regels steeds strenger worden. 

Veel horeca-ondernemers komen door deze omstandigheden in de problemen en het is tijd om hier vanuit Groningen in actie voor te komen! Vanuit de Nachtraad Groningen is hiervoor het pamflet “Steun voor de Horeca” opgesteld.
 
Dit document heeft als doel om zoveel mogelijk handtekeningen van horeca-ondernemers te verzamelen en dit gezamenlijk met steun van de lokale politiek naar de beleidsbepalers in Den Haag te brengen.
 
In de rest van het land worden vergelijkbare pamfletten met horeca-ondernemers op eenzelfde wijze door nachtburgemeesters gelanceerd met als doel breedgedragen steun voor de sector te genereren met Groningen dat hierin het voortouw neemt!
 
Mocht je ook een horecaondernemer zijn die het pamflet wil ondertekenen, vul dan onderstaand formulier in zodat wij contact met jou op kunnen nemen.
 
Delen helpt uiteraard enorm, bij voorbaat dank en op naar meer perspectief voor de horeca en de nacht hierin in het bijzonder natuurlijk!

Wij hebben het pamflet al ondertekend:

Borrelcafé Oblomov,  Café Bierlokaal de Koffer, Cafe bistro Kult, Cafe Het Feest, Café Singelier, Club Kokomo, De groene stoel, De Herbivoor, De Tapperij Grote Markt BV, De Zolder, Du Nord, Feescafe Klein, Graanfabriek, Het Goudkantoor, Lola050, Oblamov,
Ocean 41, Poolcentrum Vismarkt BV, Proeflokaal Hooghoudt, Restaurant Cave Oporto, Shooters, Twister, Warhol, WERKMAN Groningen